TEMPAH ONLINE SURPRISE DELIVERY DI WEBSITE BARU KAMI WWW.IDAERASURPRISE.COM

Wednesday, September 11, 2019

SURPRISE DELIVERY KUALA LUMPUR


S U R P R I S E   D E L I V E R Y
IDAERA SURPRISE

Jom jadi romantik
Whatapps 📞 https://idaera.wasap.my
Nak surprisekan yang Tersayang sempena

🎂 Birthday
💑 Anniversary
🎓 Convocation
❤ Nak memujuk yang merajuk
Whatapps IDAERA SURPRISE....

Trusted Surprise planner,  seluruh Selangor dan KL...


Kami di IDAERA SURPRISE menyediakan penghantaran surprise delivery ke seluruh KUALA LUMPUR DAN SELANGOR dengan charge penghantaran yang FREE

Berminat boleh terus hubungi kami di 0194362757






Thursday, July 11, 2019

SURPRISE DELIVERY SHAH ALAM



IDAERA SURPRISE DELIVERY SHAH ALAM
=======================

JOM JADI ROMANTIK !!!

Whatapps 📞 www.wasap.my/60194362757

Nak surprisekan yang Tersayang sempena

🎂 Birthday
💑 Anniversary
🎓 Convocation
❤ Nak memujuk yang merajuk
👫 Candle light Dinner / Picnic

Whatapps IDAERA SURPRISE.... 

Trusted Surprise planner,  seluruh Selangor dan KL...



Wednesday, July 10, 2019

BIRTHDAY SURPRISE DELIVERY BANGSAR


SURPRISE DELIVERY BANGSAR

===================================


JOM JADI ROMANTIK !!!

Whatapps 📞 www.wasap.my/60194362757

Nak surprisekan yang Tersayang sempena
🎂 Birthday
💑 Anniversary
🎓 Convocation
❤ Nak memujuk yang merajuk
👫 Candle light Dinner / Picnic

Whatapps IDAERA SURPRISE....
Trusted Surprise planner,  seluruh Selangor dan KL...




Wednesday, May 8, 2019

HADIAH HARI IBU : SURPRISE DELIVERY HARI IBU


HAPPY MOTHERS DAY


Hadiah Istimewa Hari Ibu

IDAERA SURPRISE DELIVERY menyediakan Pakej Hadiah istimewa untuk HARI IBU atau MOTHERS DAY.. 

Delivery ke Seluruh Kuala Lumpur, Selangor
Same Day Delivery juga disediakan 

Untuk tempahan Pakej2 boleh terus whatapps kami di www.wasap.my/60194362757


Surprise delivery Bunga Segar
Kedai Florist bunga segar
Rose Bouquet KL
Kedai Florist KL
Kedai Florist Selangor
Kedai Florist Shah alam
Kedai Florist Rawang



Saturday, May 4, 2019

Surprise Delivery Rawang,KL,Selangor,Bukit Sentosa,Bukit Beruntung

SURPRISEEEEE!!!!!


Siapa jer yang tak suka dengan surprise kan? 😁

Kami IDAERA SURPRISE memang dah lama buat orang happy..

Mana taknya,kami boleh delivery ke seluruh
 KL &SELANGOR taw.

Ni antara wajah2 happy yang dapat surprise dari kami 🤗🤗🤗🤗🤗

Bukit Sentosa

Shah Alam

Bukit Beruntung

Sungai Wei

Cepat wasap kami di www.wasap.my/60194362757 untuk tempahan
💐💐💐💐💐💐💐

#surprisedeliverykl  #surprisedeliveryselangor
#surprisedeliveryrawang #surprisedeliverybukitsentosa #surprisedeliverybukitberuntung #florist


English Roses

Assalammualaikum..
Hari ni kita tak cerita pasal delivery, tapi nak cerita tentang minat...
Korang mesti ada minat tersendiri kan?
Lain orang,lain minatnya..

Ada yang suka membaca,travel,memancing etc.
Macam saya,memang la suka travel tapi kadang tu fulus tak banyak sangat...ehehe
So tukar la minat pada berkebun..

Sekarang memang tengah trend sangat orang tanam cactus kecik2 comey tu kan?
Tapi saya tak tanam cactus,tapi tanam English Roses..
Haaaaa....mesti ada yang pernah dengar and ada yang tak..
"English Roses ni bukan kat negara2 Eropah atau yang sejuk2 je ke boleh tanam?"

Jangan tak tahu,sekarang English Roses memang dah boleh tanam kat Malaysia yang beriklim khatulistiwa nih... (panas sekarang lain macam kan..)🤒

English rose sekarang memang dah boleh tahan cuaca yang panas yang amat, thanks to pioneer / orang yang breed rose ni iaitu David Austin.
David Austin ni la yang breed rose2 yang boleh tahan panas ni,kalau nak baca lebih lanjut pasal dia,boleh tanya Cik Google yea 😁

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Berbalik pada minat tanam English rose ni, mula tu beli rose biasa je,tiba2 nampak online ni banyak seller2 jual English rose..
Dah beli satu,menjadi pulak pokoknya, beranak pinak la pulak pokok rose tu.. 😅
Macam2 jenis English rose ni.. Ni antara jenis2 dia.. (ihsan Google,sebab bunga2 saya belum berbunga lagi 😅)
Red Eden (picture credit: David Austin)
Bishop Castle (picture credit : Gardenia.net)
Princess Sakura
Bienvenue
Falstaff
The Alnwick

Ni pulak koleksi2 yang ada kt rumah..

Blue River
Cherry Brandy
Seven Sisters
Ni tak tahu nama dia,sebab beli kt Nursery biasa je 😊

Bagi yang nak cuba jaga pokok English Rose ni, boleh cari seller rose ni kat FB ..

Selamat menanam 😊😊😊

#englishroses #berkebun #roses #bienvenue #blueriver #cherrybrandy #sevensisters #bishopcastle #princesssakura #thealnwick #falstaff #rededen #minat #idaerasurpise #floristrawang #floristbukitberuntung #surprisedeliveryrawang #surprisedeliverykl #surprisedeliveryselangor


Friday, May 3, 2019

SURPRISE DELIVERY DI PUCHONG

Lokasi SURPRISE DELIVERY kedua hari ini .
Lokasi : PUCHONG
Happy Belated Birthday !! . Penerima dapat Sejambak Bouquet Fresh flowers. Khas untuk beliau.
Siapa agaknga yg bagi yee. Bertuah sungguh dapat bunga. Perempuan kan mmg tak boleh berpisah dgn bunga. Hehe .
Abang2 kat luar sana tknk ke hadiahkan bunga utk isteri ke Gf ke. Eh utk Ibu pun boleh tau. Hehe cari je kami. Smua tempat kita delivery.

Whatapps 0194362757

#surprisedeliveryeryrawang #surprisedeliverytanjungmalim
#surprisedeliveryrasa
#surprisedeliverykualakububharu
#surprisedeliveryUPSI
#SurprisedeliveryKualalumpur
#surprisedeliverykl
#surprisedeliverypenang
#surprisedeliveryjb
#surprisedeliveryshahalam
#surprisedeliveryuitmshahalam #surprisedeliverymelaka #surprisedeliveryseremban #surprisedeliveryperak #surprisedeliverykedah #surprisedeliverybukitberuntung #bazarpaknilcake #sayajualservis #sayajualmurah #sayajualkek #surprisedelivery
Related Posts with Thumbnails